Neem jij de stap naar een nieuwe carrière?

Word franchisenemer bij Amstel Housing!

Amstel Housing is in de loop van 2008 begonnen met een franchising. Met deze speciale formule die gebaseerd en ontwikkeld is op het succesvolle concept van Amstel Housing, willen wij dit samen met jou verder uitbreiden. Franchise is een intensieve samenwerking tussen zelfstandige ondernemers en de franchisegever, waarbij de franchisegever een compleet ondernemingsconcept ter beschikking stelt.
Door de hechte samenwerking is er een efficiënte taakverdeling en een uniforme uitstraling naar de markt. De exacte invulling van de rechten en plichten van de franchisegever en franchisenemer zijn vastgelegd in de franchiseovereenkomst. “Franchise is een hechte vorm van samenwerking tussen juridisch en economisch zelfstandige ondernemers, de franchisegever en de franchisenemer, die onder gebruikmaking van een gemeenschappelijke naam en met een uniforme uitstraling producten en diensten aanbieden aan afnemers”. (Nederlandse Franchise Vereniging). Amstel Housing heeft inmiddels 10 jaar franchise-ervaring in huis. Door samen te werken met ambitieuze ondernemers combineren wij de beste eigenschappen van ons bedrijf met lokaal ondernemerschap. Ons franchiseteam staat garant voor een betrouwbare en doeltreffende aanpak.

Franchisenemer worden

Op Amstel Housing kun je rekenen

Amstel Housing is een succesvolle, gestaag groeiende onderneming met een grote en goede naamsbekendheid. Als franchisenemer ben je zelfstandig ondernemer, maar profiteer je tegelijkertijd van alle voordelen van onze succesformule en de ondersteuning van ons hoofdkantoor.
Amstel Housing stelt jou in staat om het maximale uit jezelf én uit jouw eigen vestiging te halen. Om ervoor te kunnen zorgen dat jij je kunt bezighouden met dat waar jij goed in bent biedt Amstel Housing franchisenemers:

 • professioneel en actueel marketingprogramma inclusief social media;
 • een centrale website met per vestiging een eigen onderliggende website;
 • intensieve samenwerking en training;
 • begeleiding en ondersteuning gedurende de bedrijfsvoering;
 • uitgebreide kennis en ervaring, o.a. vastgelegd in het formulehandboek;
 • continue updates vanuit het vakgebied qua wetgeving en documentatie;
 • centrale automatisering en management informatie (CRM);
 • uitgekiende formuleontwikkeling;
 • de mogelijkheid om te werken vanuit huis;
 • professionele marketing, huisstijl en POS-materiaal.

De voordelen voor jou als franchisenemer bij Amstel Housing

 1. Je maakt deel uit van een ambitieuze en succesvolle formule met ruim 10 jaar ervaring;
 2. De mogelijkheid om jouw Amstel Housing te runnen vanuit huis;
 3. Je bent onderdeel van een team waarbij je kunt terugvallen op de formule en andere franchisenemers voor ondersteuning, kennis, ervaring, eventuele opvang tijdens afwezigheid etc.;
 4. Je combineert zelfstandig ondernemerschap met de voordelen van een grote organisatie.

Profiel van de franchisenemer

Om franchisenemer bij Amstel Housing te worden dien je aan een ondernemersprofiel te voldoen. Gedrevenheid en enthousiasme staan centraal bij de dienstverlening van Amstel Housing. Kennis van de markt is vooraf niet per se noodzakelijk. Gezond verstand, handelsgeest en het vermogen om zelfstandig te werken wel.
Daarnaast is mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal van belang. Dit omdat de meeste huurders het Nederlands in elk geval niet machtig zijn.
Een aanzienlijk deel van de werkzaamheden bestaat uit het tonen van beschikbare woonruimten aan geïnteresseerde kandidaten, evenals het opnemen van nieuwe woningen voor de portfolio. Een representatief voorkomen en het beschikken over een rijbewijs en representatieve auto zijn hierbij noodzakelijk.

Ben jij wie we zoeken?

Ben je ondernemend en wil je aan de slag in de dynamische markt van verhuur- en verkoopmakelaardij, met een breed scala aan diensten voor huiseigenaren, internationale bedrijven, expats en woningzoekenden? Dan is dit jouw kans! Amstel Housing is op zoek naar enthousiaste en gedreven franchisenemers, die een toegewijde en persoonlijke aanpak hebben. Zet nu de volgende stap naar jouw eigen Amstel Housing franchisevestiging en neem contact op met het Amstel Housing hoofdkantoor te Rotterdam

Neem contact op

We zien je graag bij Amstel Housing!

Interview

Interview Hallo Franchise

Lees nu het succesverhaal van Precious Rokette

Franchisenemer Amstel Housing regio Amsterdam

Lees het hele verhaal op Hallo Franchise