Amstel Housing Amstelveen
Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

Mail: info@amstelhousing.nl

Huren

Een woning huren
Bent u op zoek naar een huurwoning? Grote kans dat wij u kunnen helpen!
Eerst even wat meer informatie over ons bedrijf…

Amstel Housing is opgericht in 2002 en heeft sindsdien met plezier en toewijding vele woningzoekenden kunnen begeleiden in hun zoektocht naar een nieuw thuis. Sindsdien is Amstel Housing behoorlijk gegroeid, inmiddels heeft onze organisatie vestigingen in Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Utrecht, Den Haag en Rotterdam. Onder de tab ‘Contact’ vindt u de contactgegevens en foto’s van de medewerkers per vestiging.
In eerste instantie is Amstel Housing gericht op de bemiddeling bij verhuur van woonruimte aan expatriates die voor een bepaalde periode in Nederland werkzaam zijn, maar ontwikkelingen in de vastgoedmarkt die bij iedereen bekend zijn, hebben ertoe geleid dat er de laatste jaren een toename is geweest in het aantal Nederlandse woningzoekenden, vaak op zoek naar een woning om een tijdelijke periode van enkele maanden tot enkele jaren te overbruggen. Dus als u tot deze laatste groep hoort, ben u uiteraard ook van harte welkom bij ons!

Het soort woningen
De woningen -doorgaans van particuliere eigenaren- die wij aanbieden zijn in veel gevallen geheel gemeubileerd en kant-en-klaar, of in elk geval gestoffeerd. Als de woning geheel gemeubileerd is, is in principe alles aanwezig, tot en met handdoeken en de stofzuiger aan toe, u hoeft alleen uw koffer mee te nemen! Indien de woning gestoffeerd wordt aangeboden, ligt er wel een vorm van vloerbedekking (tapijt/hout/laminaat) op de vloeren en zijn er gordijnen, vaste lampen en keukenapparatuur (koelkast, oven, etc.), en vaak een wasmachine en droger, maar dient u zelf uw meubilair en aanvullende inventaris mee te nemen.

De huurperiode
De huurperiode die standaard wordt overeengekomen is 12 maanden met automatische verlenging voor onbepaalde tijd, in voorkomende gevallen kan hiervan in goed onderling overleg afgeweken worden en kunnen bepaalde aanvullende clausules worden toegevoegd op verzoek van huurder of verhuurder.

Snelle service
Het aanbod dat op elk moment op de website te zien is betreft meestal woningen die vrij snel of per direct beschikbaar zijn, we kunnen u of uw werknemer dus snel helpen en we zijn dan ook gewend om snel te schakelen! Indien nodig kunnen we zelfs regelen dat u nog dezelfde dag in de gekozen woning kan intrekken!

Wij zullen uw thuis vinden
We bieden woningen aan in alle soorten en maten en in prijsklassen variërend van zo’n Euro 950 tot meer dan Euro 7.500 per maand, dus de kans is groot dat er voor u een geschikte woning in ons aanbod te vinden is. En mocht u in onze portfolio niet vinden wat u zoekt, dan gaan wij graag voor u op zoek in ons uitgebreide netwerk naar de woning die voldoet aan al uw wensen!

Kosten
Naast de 1e huurbetaling (maand of deel van de maand, afhankelijk van de ingangsdatum van de huurovereenkomst) en de waarborgsom (gelijk aan 1 of 2 maanden huur), zijn er GEEN kosten verbonden aan de bemiddeling via onze kantoren. Wij rekenen dus geen contract- of administratiekosten, indien u een woning uit onze eigen portfolio huurt.

U kunt wel een zoekopdracht bij ons plaatsen indien wij u geen passende woning uit ons eigen bestand kunnen bieden, in dat geval gaan wij uitgebreid voor u op zoek naar een geschikte woning die aan uw wensen voldoet, maar buiten onze eigen portfolio. De kosten in dat geval, bij geslaagde bemiddeling, zijn gelijk aan één maand huur excl. 21% BTW.

Begeleiding
Onze medewerkers in de diverse vestigingen zullen u graag bijstaan en zijn tot in detail op de hoogte van het proces van het zoeken naar een woning en van de lokale huurwoningmarkt, en hebben een toegewijde en persoonlijke aanpak die het zoeken naar uw woning zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk maken.
Mede door onze uitgebreide ervaring in het bedienen van internationale bedrijven, begrijpen wij ook de behoeften en zorgen bij een verhuizing van het buitenland naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, het enige wat u hoeft te doen is van uw nieuwe thuis genieten!
Indien gewenst kunnen we u ook aanvullende diensten voor u verzorgen zoals relocation services, het tijdelijk huren van meubelen, schoonmaak, etc.

Contact
We hopen dat onze site u uitnodigt om contact met ons op te nemen. Indien u meer informatie wilt over de woningen of een zoekopdracht wilt plaatsen, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.
U kunt de contact gegevens voor ieder kantoor vinden onder de tab Kantoren of het contactformulier invullen (Contact).