Amstel Housing Amstelveen
Startbaan 6
1185 XR Amstelveen

Mail: info@amstelhousing.nl

Over ons

Ons bedrijf & onze diensten

Sinds onze oprichting in 2002, heeft Amstel Housing een reputatie als professionele en ervaren verhuurmakelaar opgebouwd, met een breed scala aan diensten voor internationale bedrijven, expats en huiseigenaren.

Onze medewerkers in onze kantoren te Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht zijn tot in detail op de hoogte van het proces van het zoeken naar een woning en van de lokale huurwoningmarkt, en hebben een toegewijde en persoonlijke aanpak die het zoeken naar uw woning zo eenvoudig en moeiteloos mogelijk maken.

Door onze uitgebreide ervaring in het bedienen van internationale bedrijven, begrijpen wij de behoeften en zorgen bij een verhuizing naar Nederland. Wij zorgen ervoor dat uw verhuizing soepel verloopt, u hoeft alleen maar van uw nieuwe thuis te genieten.

Snelle plaatsing

Amstel Housing biedt woningen in een brede prijsklasse, waardoor we zowel high-level executives, young professionals, gezinnen als iedereen daartussen kunnen huisvesten. Bovendien zullen we niet alleen de woning vinden die aan al uw wensen voldoet, u kunt er dezelfde dag nog intrekken indien gewenst!

Huiseigenaren

Amstel Housing bedient ook bedrijfsmatige en individuele particuliere huiseigenaren die hun woning willen verhuren, in de uitgebreide omgeving van Amsterdam, Amstelveen, Haarlem, Den Haag, Rotterdam en Utrecht. Onze professionele, gemotiveerde en snelle aanpak in de verhuur en het beheer van uw woning is ongeëvenaard.

Contact

We hopen dat onze site u uitnodigt om contact met ons op te nemen. Indien u meer informatie wilt over onze diensten of woningen, aarzelt u dan niet contact met ons op te nemen.

U kunt de contact gegevens voor ieder kantoor vinden onder de tab ‘Kantoren‘ .