Beschrijving

Balcones de Amay is een nieuw project dat net op de helling van een heuvel is gebouwd, want de uitzichten van Balcones de Amay zijn verbluffend mooi.

Het unieke uitzicht op het roze zoutmeer is echt van ongelooflijke schoonheid. Het project bestaat uit 100 appartementen. De eerste fase van 60 appartementen heeft 22 woningen met 2 slaapkamers en 38 met 3 slaapkamers. Deze appartementen delen de grote groene zones en de 2 grote zwembaden.

Deze residentie biedt een modern design, een volledig ingerichte keuken, premium materialen, pre-installatie van airconditioning, geïntegreerd sanitair enz.
Ondergrondse optionele parkeerplaatsen zijn beschikbaar.

De appartementen op de begane grond kunnen 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben. Deze appartementen hebben een terras van 28 m2 aan de voorzijde met directe toegang tot de gemeenschappelijke ruimte en een tuin van 20 m2 aan de achterzijde. De appartementen op de bovenste verdieping kunnen 2 of 3 slaapkamers en 2 badkamers hebben.
Ze hebben allemaal een terras van 8 m2 en een solarium van 57 m2 met een prachtig uitzicht op de omliggende gebieden, het roze meer en de baai van Torrevieja.

Enkele highlights:
* 5-10 minuten van golfbaan
* 5-10 minuten van winkels
* Aluminium timmerwerk
* Automatische garage deur
* Dubbele ramen
* Gemeenschappelijk zwembad
* Gemeubileerd
* Groene zones
* In de buurt van diverse voorzieningen
* Afgelakte deuren
* Op loopafstand van restaurants
* Voorzien van rolgordijnen
* Rustige omgeving
* Solarium
* Terras
* Tuin
* Versterkte deur
* Vloerverwarming in badkamers
* Volledig ingerichte keuken
* Eigen parkeerplaats tegen meerprijs

Kenmerken