Verhuurmakelaar in Rotterdam´╗┐

Amstel Housing is een ervaren verhuurmakelaar in Rotterdam. Wij kennen de stad en de verschillende wijken als geen ander. Met de Rotterdamse mentaliteit verhuren of verkopen wij jouw woning. Rotterdam is na Amsterdam de tweede stad van Nederland. Ook is het de grootste havenstad van Europa. Van oudsher trekt de haven verschillende culturen aan. Dat zie je niet alleen terug in het straatbeeld, maar ook in de verschillende soorten restaurants. In de Maasstad geldt maar één mentaliteit: niet lullen, maar poetsen! Op deze mentaliteit is de stad na de oorlog weer opgebouwd.

Dé verhuurmakelaar voor het verhuur aan expats in Rotterdam

Als moderne stad met een enorme internationale gemeenschap is Rotterdam heel populair onder expats. De dynamiek en moderne faciliteiten trekken veel professionals uit het buitenland aan. Zeker nu de stad steeds gezelliger en leuker wordt, nemen mensen graag een huurmakelaar uit Rotterdam in de hand bij het zoeken naar een geschikt huurhuis.

Als je jouw woning wilt verhuren, overweeg dan particuliere verhuur aan expats. Dit zijn vrijwel altijd serieuze mensen en betrouwbare huurders. Dit is één van de redenen dat wij gespecialiseerd huurmakelaar zijn in het verhuren van woningen aan expats in Rotterdam.

Wij hebben jarenlange ervaring en een groot internationaal netwerk. Zo verhuren wij jouw woning eenvoudig en snel.

Bekijk het woningaanbod

Alle faciliteiten binnen handbereik in het centrum van Rotterdam

De Koopgoot, de Meent, de Coolsingel, de Lijnbaan en het Hofplein zijn voor ons als huurmakelaar, maar ook voor de andere Rotterdammers, bekende plekken in het centrum van Rotterdam. In het centrum winkel je en ga je veel uit. Ook woon je heerlijk op deze plekken. In het bruisende centrum van deze wereldstad liggen alle voorzieningen binnen handbereik.

Denk bijvoorbeeld aan het Centraal Station, waar je de trein, bus, tram of metro pakt en makkelijk reist naar jouw bestemming. Wij verhuren de leukste woningen en appartementen in Cool, Stadsdriehoek, het Scheepvaartkwartier met veel historische gebouwen, Dijkzigt en het bruisende en multiculturele Oude Westen.

Historie en diversiteit in Rotterdam-Noord

In Noord vind je het oude Rotterdam terug. Dit stukje stad overleefde grotendeels de oorlog en dit zie je terug in de huizen en het straatbeeld.

De bekendste wijk in Noord is het karakteristieke Oude Noorden. De veelzijdigheid van deze wijk herken je in de straten, huizen, winkels en mensen. Iedere straat is anders. De nieuwbouwprojecten in de wijk zorgen voor meer diversiteit, maar er zijn ook nog veel prachtige, oude panden te vinden.

Als huurmakelaar in Rotterdam verhuren en verkopen wij huizen en appartementen in de Agniesebuurt, Blijdorp en de Provenierswijk. Zo is Bergpolder is erg in trek bij alleenstaanden en starters en is het Liskwartier erg kindvriendelijk vanwege de vele scholen.

Meld uw woning aan

De verschillende wijken in het prachtige Delfshaven

Vroeger hoorde Delfshaven bij Delft; nu is het een gezellige en veelzijdige buurt in Rotterdam. Ga terug de tijd in en loop door de straten langs monumentale panden die de oorlog overleefden. Rondom de historische haven ontwikkelde dit gebied zich de afgelopen decennia flink en nog steeds komen er veel gebouwen bij. Winkel op de Schiedamseweg en de Mathenesserweg of neem plaats op een van de vele gezellige terrassen in Delfshaven.

Gastvrijheid zie je in deze wijk terug in de horeca. ’s Avonds leeft de wijk nog volop, waardoor je jezelf altijd omringt met gezelligheid. We bemiddelen ook woningen in Middelland, het Nieuwe Westen, Mathenesse, het Witte Dorp, Schiemond, het Lloydkwartier met historische panden aan de kade en natuurlijk Spangen.

Leven in het groen in Hillegersberg-Schiebroek

Hillegersberg-Schiebroek is een grotendeels naoorlogse wijk met veel groen, maar er zijn nog genoeg voorzieningen en recreatiegebieden.

Hillegersberg ademt historie met het oude dorp met gezellige winkeltjes. De Bergse Voor- en Achterplas heeft leuke haventjes.

Schiebroek is een groene wijk. Rondom deze wijk liggen verschillende parken voor een fijne wandeling of lekkere picknick. Aan de noordkant zijn er eengezinswoningen en in het zuiden vindt u vooral appartementen en portiekwoningen.

Wij als verhuurmakelaar en verkoopmakelaar in Rotterdam zijn ook actief in het Molenlaankwartier. Dit is vanwege de internationale school en de leuke dijkwoningen in Terbregge enorm populair bij expats.

Meld uw woning aan

De smeltkroes van Kralingen-Crooswijk

In Kralingen-Crooswijk wonen veel mensen bij elkaar. Dat zie je terug in de straten en huizen. Van oude panden tot nieuwbouw: het is er allemaal. In het levendige, historische Kralingen woon je in de stad en vind je het Kralingse bos en de Kralingse plas op loopafstand. Met de Erasmus Universiteit en Hogeschool Rotterdam ook op loop- en fietsafstand, wonen er veel studenten in delen van Kralingen. Ook is er nieuwbouw te vinden aan de noordkant van Kralingen. Hier wonen veel verschillende mensen gezellig bij elkaar. Vanuit de nieuwbouwwijk De Esch heb je een prachtig uitzicht over de Maas. Vanuit Rubroek, een wijk die na de oorlog weer helemaal is opgebouwd, is het centrum beter te bereiken.

Crooswijk is net zo levendig en historisch als Kralingen. Bij de winkels aan de Crooswijkseweg doe je de dagelijkse boodschappen. Ook kom je hier voor de gezelligheid.

Het jonge en groene IJsselmonde

Mensen die in IJsselmonde wonen, leven graag in een rustige en groene, maar toch stedelijke omgeving. Jonge en oudere mensen leven samen in de straten waar je voornamelijk laagbouw vindt. Met het Maasstad Ziekenhuis, station Lombardijen en winkelcentrum Keizerswaard woon je hier heerlijk rustig en heb je alle nodige voorzieningen.

Beverwaard is de familiebuurt van IJsselmonde. In deze bereikbare en veilige wijk is er veel woningkeuze en zijn de voorzieningen goed.

Meld uw woning aan

Charlois of Sjaarloos?

Charlois is al snel door de Rotterdammers verbasterd en wordt uitgesproken als Sjaarloos. Havenbaronnen en arbeiders gingen bij de havens wonen. Vandaar dat je er zowel luxe panden als arbeidershuizen vindt. Bijzonder in het stedelijke Charlois zijn de Charloisse Lagedijk en de Smitshoekseweg, waar het bijna dorps wonen is. Bij Zuidplein vind je enorm veel voorzieningen, zoals een winkelcentrum, een theater, de evenementenlocatie Ahoy en het Ikazia Ziekenhuis. Je vindt hier vooral appartementen. In tuindorp Heijplaat woon je groen tussen de Rotterdamse havens. Dit dorp bouwden ze voor de werknemers van de Rotterdamse Droogdokmaatschappij (RDM). De historie proef je bijna in deze wijk. Andere wijken van Charlois waar wij als huurmakelaar in Rotterdam bemiddelen, zijn het centraal gelegen Carnisse, Wielewaal, Pendrecht, Tarwewijk en Zuidwijk.

Rustig wonen in Overschie

Vroeger was Overschie zelfstandig en het heeft dan ook een oud centrum. Voor het kleine aantal inwoners zijn er veel basisscholen, waardoor je er veel jonge gezinnen vindt. Er zijn vooroorlogse wijken met historische bebouwing, maar ook moderne villa’s en appartementen. Kleinpolder heeft met name kleine portiekwoningen. Sommige van deze woningen vervangen ze door gezinswoningen. Landzicht is daarentegen een arbeiderswijkje met kleine huizen. Een dorpse sfeer en historische woningen vind je in Noord-Kethel. Hier woon je heerlijk rustig met in de omgeving een recreatieplas en veel groen. Dat geldt ook voor Zestienhoeven en Schieveen, die allebei aan de rand van de stad liggen.

Meld uw woning aan

De ontwikkeling van Feijenoord

Het gezang van de Kuip waait regelmatig over de wijk Feijenoord. Aan deze wijk heeft de Rotterdamse voetbalclub haar naam te danken. Het is een levendig en multicultureel gebied dat met een flinke opmars bezig is. Symbool daarvoor staat de Kop van Zuid, dat noord met zuid verbindt. Hier staat veel hoogbouw en zijn veel luxe appartementen aanwezig die uitkijken over de Maas. Er zijn ook rustige woonwijken met veel groen. Vlakbij de Kop van Zuid ligt het Noordereiland. Dit is een uniek stukje Rotterdam dat geliefd is bij jonge mensen, dankzij de oude panden die uitkijken over het water.

Net zo bijzonder is Katendrecht, in de volksmond “De Kaap” genoemd. Hier zijn veel onderwijsvoorzieningen. De Fenix Food Factory, de SS Rotterdam en Theater Walhalla maken dat de wijk erg populair is. Als verhuurmakelaar in Rotterdam bemiddelen wij ook in huizen in de Afrikaanderwijk, het vooroorlogse Bloemhof, Hillesluis en Vreewijk.

Nieuwbouw in Prins Alexander

De nieuwbouw van Rotterdam verhuren wij als verhuurmakelaar in Rotterdam vooral in het oosten. Prins Alexander is modern, ruim opgezet en de voorzieningen zijn er uitstekend! Zo is er een groot winkelcentrum met een groot treinstation, megastores en een woonboulevard. De nieuwste buurt is Nesselande, waar veel gezinnen wonen. Dit komt mede door de ruime opzet van de wijk. In Ommoord zijn veel nieuwbouwprojecten en dit zorgt voor verjonging van deze buurt. In Prinsenland vind je een grote diversiteit aan woningen. Wijken met eengezinswoningen, appartementen en villa’s: het is er allemaal! Zevenkamp heeft een winkelcentrum, scholen en veel speeltuinen. Dat trekt veel jonge gezinnen naar deze kindvriendelijke wijk. Natuurlijk bemiddelen wij als huurmakelaar in Rotterdam ook in Het Lage Land, Kralingseveer en de groene gezinswijken Oosterflank en ‘s-Gravenland.

Meld uw woning aan

Huizen verhuren buiten Rotterdam

Rotterdam is een moderne, internationale stad met veel voorzieningen en naoorlogse woningen. Ook zijn er hier en daar prachtige oude wijken met historische huizen en appartementen. Wij verhuren huizen en appartementen in veel verschillende steden.

Net buiten Rotterdam woon je tevens fijn met alle voorzieningen die jij nodig hebt:

  • Delft ademt historie. In het oude centrum is het gezellig winkelen, uitgaan en wonen.
  • In Schiedam wandel je langs mooie huizen bij het water.
  • Veel nieuwbouw vind je in Capelle aan den IJssel. Het gezellige oude dorp is echter ook leuk wonen.
  • Barendrecht heeft ook een gezellig oud dorp en veel nieuwbouw. Je woont hier lekker rustig.
  • Deelgemeentes Hoogvliet en Pernis zijn groene en rustige woongebieden net buiten de stad.
  • In deelgemeente Hoek van Holland vind je rust en ruimte bij de zee.

Dien je aanvraag in en verhuur je huis

Amstel Housing is de verhuurmakelaar in Rotterdam die jou graag helpt met het verhuren van jouw woning. We hebben veel ervaring met het verhuren aan expats. Heb je een gestoffeerd of gemeubileerd huis of appartement? Deze verhuren wij graag voor jou. Dankzij ons (internationale) netwerk verhuren wij de meeste woningen al binnen twee weken. Neem gerust contact met ons op voor een gratis adviesgesprek en wij gaan direct voor jou aan de slag. Vul ons contactformulier in of stuur een e-mail naar rotterdam@amstelhousing.nl.

Neem contact op