Betrokken en bedreven in vastgoed sinds 2002

Amstel Housing begon haar activiteiten als woningbemiddelaar in 2002 in een klein kantoor nabij het centrum van Amstelveen met een team van twee personen, en is in de jaren erna doorgegroeid met een uitgebreider team en inmiddels gevestigd in meerdere plaatsen in Nederland. Hieronder vind je de contact gegevens van de medewerkers van de diverse vestigingen.


Amstel Housing begon haar activiteiten als woningbemiddelaar in 2002 in een klein kantoor nabij het centrum van Amstelveen met een team van twee personen, en is in de jaren erna doorgegroeid met een uitgebreider team en inmiddels gevestigd in meerdere plaatsen in Nederland.

Lag de nadruk in de beginjaren nog op de verhuur van woningen, inmiddels zijn we ons door veranderingen in de markt ook gaan toeleggen op de aan- en verkoop van woonruimte.

Onze klanten, voornamelijk bestaande uit eigenaren van woningen die te huur of te koop worden aangeboden, waarderen Amstel Housing en ons team vanaf het begin van ons bestaan om onze proactieve, gedreven en betrokken manier van werken.

We zijn trots op ons werk, en streven er voortdurend naar onze klanten op de best mogelijke manier te helpen in het vinden van de geschikte match bij verhuur of verkoop, door onze ervaring, vakkennis en netwerken binnen de markt daarbij in te zetten.

Expats en hun werkgevers, grote internationale organisaties, alsook de individuele woningzoekende, weten eveneens hun weg naar ons bedrijf te vinden. Naast assisteren bij de verhuur of verkoop van uw woning, kunnen wij u ook helpen indien u juist een woning zoekt, zowel huur als koop.

In 2009 is Amstel Housing begonnen met franchising, waardoor enthousiaste ondernemers de mogelijkheid hebben zich aan te sluiten bij onze organisatie en gebruik te maken van onze succesvolle formule in hun eigen regio. Op dit moment zijn onze franchisevestigingen actief in de volgende regio’s:

  • Amstelveen
  • Amsterdam
  • Rotterdam
  • Utrecht