Appartement verhuren in Rotterdam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

Wil jij jouw appartement verhuren in Rotterdam? Wij helpen jou daar graag bij! Bij Amstel Housing hebben we jarenlang ervaring met het verhuren van huizen en appartementen. Door ons grote (internationale) netwerk verhuren wij jouw huis vaak al binnen een paar weken na het aanmelden van de woning. Wij vinden een betrouwbare huurder voor jouw appartement en hierbij houden we uiteraard rekening met jouw wensen in onze zoektocht.

Snel jouw appartement verhuren in de stad Rotterdam

Denk jij erover na om jouw appartement te verhuren in Rotterdam? Bij ons krijg je een vrijblijvende intake en opname van jouw appartement. Je ontvangt gratis advies over de inrichting en styling van jouw woning om het appartement nog aantrekkelijker te maken voor potentiële bewoners. Van het begin tot het eind krijg je persoonlijke begeleiding. Je kunt op elk moment bij ons terecht voor advies of met eventuele vragen. Wij maken zelf de foto’s van jouw appartement, maar je kunt ook voor een professionele fotoshoot kiezen. Dit kost iets meer, maar dan weet je zeker dat jouw appartement goed op de foto’s staat.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Altijd geïnteresseerde huurders

Rotterdam is voor veel mensen een geliefde stad. Huurders die via ons een appartement huren, komen dan ook uit alle hoeken van het land. Ook verhuren wij veel huizen aan expats. Er is een grote kans dat we jouw appartement verhuren aan iemand die naar Rotterdam verhuist voor zijn of haar werk. Expats zijn vaak betrouwbare en serieuze huurders. Jouw appartement belandt door ons als verhuurmakelaar hoe dan ook in goede handen.

Schakel ons in en verhuur jouw appartement

Maak gebruik van onze proactieve houding, zodat je jouw appartement in Rotterdam snel kunt verhuren. Wellicht is het ook een fijn idee om het beheer van het appartement uit handen te geven. Op die manier verhuur jij zorgeloos jouw woning. Wij denken graag met je mee over de verhuur van jouw appartement. Stuur een e-mail naar rotterdam@amstelhousing.nl of vul ons contactformulier in voor een gratis adviesgesprek.

Neem contact met ons op