Een gemeubileerd appartement in Rotterdam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

Verhuis je naar de stad voor kortere of lange tijd, dan is een gemeubileerd appartement een fijne optie voor jou in Rotterdam. Alle benodigde apparatuur is aanwezig in de woning, waardoor je zelf alleen extra spullen mee hoeft te nemen die belangrijk voor je zijn. Denk aan kleding, foto’s en andere persoonlijke spullen. Op het moment dat jij het huurcontract van de gemeubileerde woning in Rotterdam ondertekent, trek je eenvoudig de woonruimte in.

Een goed gemeubileerd appartement huren in wereldstad Rotterdam

Wij hebben veel ervaring met het verhuren van huizen. Hierdoor weten wij precies waar we op moeten letten bij het bekijken van woningen. Vertel ons in een vrijblijvende aanvraag wat jouw wensen zijn voor het huren van een gemeubileerde woning in Rotterdam. In ons woningaanbod heb je de keuze uit veel opties. Zo zit er hoogstwaarschijnlijk ook het gemeubileerde appartement tussen waar jij naar op zoek bent voor jouw tijd in Rotterdam.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Ontdek de verschillende mogelijkheden bij ons

Wellicht ben je op zoek naar een gemeubileerde woning, maar woon je liever buiten Rotterdam. Schakel dan Amstel Housing in als verhuurmakelaar in Schiedam en Capelle aan den IJssel. Het zijn beide leuke steden en door de goede regeling van het openbare vervoer ben je snel in Rotterdam. Zoek je naar een huis voor een  korte periode? Wij voorzien je dan graag in een tijdelijke woonruimte. De meeste tijdelijke appartementen leveren huurders op als gemeubileerd appartement in Rotterdam. Dit is dus een fijne combinatie en wellicht wel wat jij zoekt!

Meld je aan en vind jouw woning

Bekijk onze verschillende soorten huurwoningen en vind de gemeubileerde woning waar jij wilt wonen. Schrijf je gratis in via ons inschrijfformulier. Vragen kun je e-mailen naar rotterdam@amstelhousing.nl. Laat tijdens ons gratis adviesgesprek weten wat jou wensen zijn omtrent appartement waar je wilt wonen en wij vinden jouw perfecte match.

Neem contact met ons op