Expats verhuur in Rotterdam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

In deze wereldstad zijn veel expats op zoek naar mensen die een woning in de verhuur zetten in Rotterdam. Ben je op zoek naar een goede huurder? Neem dan ook zeker een expat als huurder in overweging. Onze ervaring leert dat expats heel fijne huurders zijn voor een woning in Rotterdam. Ze komen veelal naar deze stad voor hun baan. Het zijn vaak serieuze en betrouwbare huurders. Tijdens een vrijblijvende intake vragen wij naar jouw wensen op het gebied van een huurder.

Expats zijn op zoek naar een mooie woning in de verhuur in Rotterdam

Wij merken dat een expat bij een makelaar vaak op zoek is naar gemeubileerde woningen in Rotterdam. Zo nemen expats alleen persoonlijke spullen mee en hebben zij geen zorgen over de aankoop van de meubels en andere belangrijke voorzieningen. Sommige expats zoeken naar een tijdelijke woning in Rotterdam, omdat ze hier voor een korte periode moeten zijn. Als verhuurder kun jij aangeven of jij hier ook voor openstaat. Als jij jouw huis verkoopt, maar er wat overbruggingsmaanden zijn, is het een goede keuze om expats goed te keuren voor het verhuur van jouw woning in Rotterdam in die periode. Zo zit een expat in een van jouw woningen in Rotterdam en ervaar jij zorgeloze maanden tijdens die overbruggingsperiode. Een win-winsituatie.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Geef het beheer van jouw huis uit handen

Het verhuren van woningen aan een expat is best spannend, daarom staan wij als makelaar graag bij het beheer van jouw woning in Rotterdam. Wij zijn hierdoor het eerste aanspreekpunt voor expats tijdens het verhuur van jouw woning in Rotterdam. Wij innen de huur en controleren alle reparaties en de afhandeling ervan. Als iets minder soepel verloopt, zitten we er bovenop door onze gedreven en betrokken houding. Zo verhuur jij zorgeloos jouw woning of meerdere woningen in Rotterdam aan expats met behulp van ons als makelaar.

Neem contact met ons op en verhuur jouw woning

Schrijf je in bij ons en onze makelaar zoekt een expat waar jij als verhuurder vertrouwen in hebben voor de verhuur van woningen in Rotterdam. Stel alle vragen tijdens ons gratis adviesgesprek. Heb je van tevoren al vragen? Neem dan contact met ons op en vul het contactformulier in of stuur een e-mail naar rotterdam@amstelhousing.nl.