Tijdelijke woonruimte in Rotterdam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

Ben jij op zoek naar een tijdelijke woonruimte in Rotterdam? In ons grote woningaanbod hebben wij huizen met huurcontracten voor verschillende periodes. Ons aanbod varieert sterk, waardoor je zeker de juiste woning huurt die voldoet aan jouw wensen. Schrijf je gratis in als huurder op de site van Amstel Housing. Zodra er een match is tussen jou en een huis, krijg je van ons automatisch een bericht. Een tijdelijke woonruimte in Rotterdam vinden, was nog nooit zo gemakkelijk!

Een fijne, tijdelijke woonruimte in een van de wijken in Rotterdam

Verhuis je voor een korte periode naar deze grote stad, dan is het fijn om een comfortabele woning voor deze tijd te hebben. Verhuurders bieden via ons gemeubileerde appartementen aan, wat een hoop gesjouw met meubels scheelt. Na ondertekening van het huurcontract trek jij eenvoudig en snel de woning in. Bij ons betaal je geen bemiddelings- of contractkosten. Dit neemt de eigenaar van jou tijdelijke woonruimte in Rotterdam voor zijn rekening. Wij helpen graag proactief en enthousiast mee als jij binnen een korte tijd een woning nodig hebt. In ons ruime woningaanbod is er altijd een mooi, tijdelijk huis dat voldoet aan jouw wensen en eisen. Met onze ervaring in het verhuren van huizen vind je vaak snel een geschikte woonruimte.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Maak gebruik van onze expertise voor een mooie woning

Wij begrijpen dat het vinden van een tijdelijke woonruimte een hele zoektocht is, vooral in een drukke stad als Rotterdam. Gelukkig hebben wij een groot netwerk. Hierdoor is de slagingskans voor jouw zoektocht enorm. Lees meer over ons bedrijf en raak vertrouwd met onze werkwijze. Schrijf je via het inschrijfformulier in bij ons als woningzoekende. Voor vragen of voor het aanvragen van een gratis adviesgesprek stuur je een e-mail naar rotterdam@amstelhousing.nl. Wij helpen jou aan jouw tijdelijke woonruimte.

Neem contact met ons op