Jouw huis verhuren aan expats in Rotterdam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

Denk jij erover na om jouw huis te verhuren aan expats in Rotterdam? Voer dit idee uit met behulp van onze jarenlange ervaring. Als je zelf op zoek gaat naar een huurder, is de kans groot dat het een langdurige zoektocht is. Schakel daarom direct ons in als woonbemiddelaar. Wij plaatsen jouw woning binnen korte tijd breed op de woningmarkt en vinden een goede match voor jouw huis.

Jouw huis proactief verhuren aan betrouwbare expats in wereldstad Rotterdam

In de meeste verhuurde huizen van Amstel Housing belandden expats. Elke huurder wordt gescreend. Hierdoor krijg jij uitstekend advies over de kandidaten. Als het ons niet lukt om jouw huis te verhuren aan expats in Rotterdam, hoef je ons niets te betalen. Wij werken namelijk volgens het principe ‘no cure, no pay’. Jij betaalt ons alleen als er een huurder is voor jouw woning. Voordat jouw huis op te markt gezet wordt, krijg je van ons tips over de styling en woning van jouw huis. Met ons advies vergroot je de verhuurbaarheid. Hierdoor ligt de kans een stuk hoger dat je jouw huis kunt verhuren aan expats in Rotterdam. Mensen vinden huizen een stuk aantrekkelijker als het interieur er schoon en netjes uitziet. Ligt jouw huis net buiten Rotterdam? Wij werken op vele plekken. Zo zijn wij ook verhuurmakelaar in Schiedam en Capelle aan den IJssel. Jouw woning is in deze steden tevens interessant, zeker voor expats die in de omgeving van Rotterdam willen wonen.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Neem contact met ons op en verhuur jouw huis

Wij helpen graag jouw huis te verhuren aan betrouwbare expats in Rotterdam. Er is altijd een grote vraag naar woningen in deze omgeving. Geef in een gesprek aan of je op zoek bent naar een tijdelijke of vaste huurder van jouw woonruimte. Vul ons contactformulier in voor een gratis adviesgesprek. Eventuele vragen e-mail je naar rotterdam@amstelhousing.nl. Wij geven proactief en gedreven antwoorden. Zo weet jij snel waar jij aan toe bent.