Jouw huis verhuren in Schiedam

✓ Proactief en snel
✓ Betrokken en gedreven
✓ Gratis adviesgesprek

Als je jouw huis wilt verhuren in Schiedam, dan helpen wij jou daar graag mee. Veel mensen wonen graag in een drukke stad als Rotterdam. Er zijn echter ook vele mensen die liever in de buurt van de stad wonen, maar ook behoefte hebben aan een rustig leven. Voor zulke mensen is het mooie Schiedam een uitstekende optie. De goede verbinding van het openbaar vervoer, zorgt ervoor dat het redelijk eenvoudig is om een woning te verhuren in Schiedam.

Jouw huis verhuren in het gezellige Schiedam

Schiedam heeft vele prachtige plekjes die de plaats aantrekkelijk maken om te wonen. Overdag en ’s avonds maken inwoners graag een wandeling door het centrum. Vanaf het grote station stapt men eenvoudig op de trein naar bijvoorbeeld Rotterdam of Amsterdam. Vanwege het ontspannen karakter en de ligging is er een grote vraag naar het vinden van een woning of huis die mensen verhuren in Schiedam. Wij hebben een groot netwerk en veel expats huren een woning via ons. Zo vinden wij als verhuurmakelaar vaak snel een geschikte huurder voor jouw huis. Soms zijn huurders op zoek naar een woning waar zij direct in kunnen trekken. Denk er daarom over na om jouw huis of woning gemeubileerd te verhuren in Schiedam.

Direct meer informatie?

Neem contact met ons op

Onze werkwijze om jouw woning te verhuren in Schiedam

Kandidaten aan wie jij jouw huis in Schiedam kunt verhuren, worden uitgebreid gescreend. Na een bezichtiging en wederzijdse instemming tussen de eventuele huurder en verhuurder, stellen wij een huurovereenkomst op. Zodra deze huurovereenkomst door beide partijen is ondertekend, de eerste huurbetaling en waarborgsom is ontvangen, volgt de sleuteloverdracht. Hierna kun jij jouw huis of woning in Schiedam officieel verhuren aan de huurder. Voor het zorgeloos verhuren van het huis, verzorgen wij graag het beheer ervan. Zo heb jij de lusten zonder de lasten van de huurder.

Vraag een gratis adviesgesprek met ons aan

Vind snel iemand voor je huis in Schiedam, zodat jij het fijn kunt verhuren. Meld jouw huurwoning aan en laat de experts van Amstel Housing direct starten met een zoektocht naar jouw ideale huurder. Door onze betrokken en gedreven houding is de kans groot dat wij binnen korte tijd al een huurder vinden voor jouw huis. Plan een gratis adviesgesprek in en stel vragen via rotterdam@amstelhousing.nl.